Cautare Avansata

0 EUR la 1.500.000 EUR

Mai multe opțiuni de căutare
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Penthouse Lux in Bloc Nou De Vanzare In Targu Mures, Tudor Residence

107.000 EUR
în
Strada Lalelelor, Târgu Mureș, Romania, ,
Adauga la favorite
16

PrivateImobiliare vă recomandă un Penthouse de Lux cu finisaje și dotări de înaltă calitate, acesta este dedicat unui anumit segment de potențiali cumpărătorii, celor care cunosc calitatea superioară și valoarea unui Penthouse unicat.

Penthouse-ul este situat în Ansamblul Tudor Residence în cartierul Tudor, Complexul se remarcă prin faptul că va oferi siguranța noilor proprietari, acesta va fi dotat cu barieră de acces și cu un sistem de supraveghere cu 8 camere video.

Acesta are o suprafață totală de 76 Mp și este situat la etajul cinci al unui bloc format din cinci etaje.
Penthouse-ul este format din living+dining unit cu bucătăria, dormitor, bucătărie, baie, debara, hol și o terasă de 26 Mp.

Confortul termic este asigurat de centrala termică, geamuri termopan, izolație exterioară de 15 Cm și două sisteme de aer condiționat.
Dotările sunt de calitate superioară, parchet de 2.5 Cm, blatul la bucătărie este din marmură, baia este amenajată cu mobilier din lemn masiv făcut la comandă iar tavanul băi își poate schimba culoarea.

Penthouse-ul este mobilat doar cu mobilă făcută la comandă din lemn masiv adusă din Germania,

Acesta este utilat doar cu electrocasnice de ultimă generație, frigider, mașină de spălat vase, plită, cuptor și filtru de cafea încorporat în mobilier.

Penthouse-ul dispune de sistem de alarmă de ultimă generație și video interfon conectat la telefon.

Separat de Penthouse se poate achiziționa loc de parcare exterior la 3.000 Euro+TVA sau loc de parcare interior la subsolul blocului la prețul de 6.000 Euro+TVA.

Cei interesați pot achiziționa Penthouse-ul la prețul de 107.000 Euro+TVA.

Va oferim servicii de creditare direct la noi in agentie pentru achizitia oricarui imobil, fara costuri de analize dosar sau alte costuri pentru accesarea unui credit imobiliar.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

Adresa: Strada Lalelelor, Târgu Mureș, Romania
Localitate:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 19403
Preț: 107.000 EUR
Dimensiune proprietate: 85,00 m2
camere: 2
Tipul De Structura: Cărămidă
Număr Nivele: 1
Etajul: 5

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizită?

Comparați ofertele